Commissie


Wie organiseren deze dag eigenlijk?

Simone

Simone zit inmiddels al in haar derde jaar KI en is de bestuursverantwoordelijke van de ouderdagcommissie. Ze vindt haast alles wel leuk en met haar veelzijdigheid en enthousiasme hoopt ze er dit jaar weer een gave en leerzame ouderdag van te maken! Ze vindt het geweldig om zoveel mogelijk te zien hoe ver de appels van de boom zijn gevallen (is dat niet stiekem het mooiste aan een ouderdag?), dus schroom niet om even bij haar langs te gaan om gedag te zeggen!


Youri

Dit is Youri, een enorm lange eerstejaars KI-student die houdt van The Office, inside jokes en Arizona ijsthee. Als trotse houder van vier kippen is het voor hem een eitje om in C# te programmeren. Bovendien is hij dol op slechte woordgrappen en houdt wel van een feestje. Natuurlijk geeft hij graag antwoord op al uw studiegerelateerde vragen of vragen over zijn lengte.


Moïse

Dit is Moïse, dus niet Maurice, Mois of Maurits. "Mo-ies" als in Mozes, maar dan in het frans, maar "Mo" vind hij soms ook goed.

Deze eerstejaars KI student geeft naast zijn studie bijles aan middelbarescholieren en leest in zijn vrije tijd manga. Wonend in Amsterdam treint hij bijna elke dag tussen Mokum en U'tje. Dat vindt hij zelf niet erg, want dat geeft hem genoeg tijd om na te denken. Hij kan dan soms ook nogal 'in gedachten verzonken' overkomen, maar de kans is klein dat hij 'nee' zegt tegen een praatje. Dus wil je met iemand babbelen over hoe het is om KI te studeren, het studentenleven, waarom hij zulke rare sokken draagt of over je schoonmoeder? Spreek hem dan vooral aan.


Mara

Mara is een tweedejaars studente en dit is haar tweede jaar bij de ouderdagcommissie, dit keer als voorzitster. Ze is gevoelig voor gezelligheid en blijft daarom vaak langer hangen dan de bedoeling was. Naast op tijd weggaan, blijft op tijd komen lastig voor Mara. Ze heeft helemaal haar plek gevonden bij KI in Utrecht en beantwoordt graag al uw vragen.


Bart

Alhoewel het door Bart zijn lengte lijkt alsof hij erg volwassen is, schuilt er aan de binnenkant van hem nog een vrolijk kind. Hij probeert dit zoveel mogelijk te verbergen door zijn 'serieuze' uitstraling. Echter kan hij dit niet altijd verbergen. Hij gaat bijvoorbeeld altijd even schommelen als hij een schommel tegenkomt. Bart zal zijn uiterste best doen om u terug te laten schommelen in de tijd, en u een prettig ouderdag te bezorgen.


Marnix

*Marnix is druk bezig met het schrijven van dit stukje*